ΑΠΟΣΤΟΛΗ

 

Για την αποστολή των αγαθών στο χώρο που επιθυμείτε χρησιμοποιούμε την Ελτά Πόρτα – Πόρτα Courier. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουμε οικονομία λόγω μικρού όγκου ενώ παράλληλα έχουμε ασφαλή και γρήγορη αποστολή αφού η ολοκλήρωσή της πραγματοποιείτε σε 1 – 2 εργάσιμες μέρες.
Σε περίπτωση που η αποστολή πρέπει να γίνει στο εξωτερικό θα πρέπει πρώτα να έρθετε σε επαφή με εμάς.

 

Ογκώδη δέματα, αποστέλονται μόνο με μεταφορικές εταιρίες και το κόστος που αναφέρουμε ισχύει για παραλαβή από τη μεταφορική εταιρία. Σε περίπτωση παράδοσης στο χώρο σας, ενδέχεται να υπάρχει επιπλέον χρέωση η οποία υπολογίζετε κατά περίπτωση ανάλογα με την απόσταση της διεύθυνσης παράδοσης από το πρακτορείο μεταφορών!


Σε κάθε περίπτωση η Toprider.gr θα έρθει σε επικοινωνία με εσάς για επαλήθευση των στοιχείων σας και τυχών λεπτομέρειες που θα πρέπει να γνωρίζουμε για την αποστολή.
Η Toprider.gr  θα καταβάλει κάθε εύλογη προσπάθεια για να εξασφαλίσει την έγκαιρη παράδοση της παραγγελίας σας. Παρόλα αυτά δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν θα υπάρξουν καθυστερήσεις στην παράδοση.

 

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝΑΙΡΕΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

 

 

Μπορείτε να επιστρέψετε την παραγγελία σας εντός 14 ημερών από την παραλαβή της και να σας πιστωθεί το σύνολο της αξίας αυτής, εξαιρουμένων των εξόδων αποστολής ή τυχών άλλων. Το ποσό που θα σας πιστωθεί, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε μελλοντική αγορά, χωρίς περιορισμό χρόνου. Σε κάθε περίπτωση επιστροφής προϊόντος ο πελάτης χρεώνεται με κόστος επαναποθήκευσης 15% του προϊόντος. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την Toprider.gr με τηλέφωνο ή e-mail. Για να γίνει δεκτή η επιστροφή οποιουδήποτε προϊόντος, το προϊόν θα πρέπει να είναι στην αρχική του συσκευασία, να μην έχει τοποθετηθεί/χρησιμοποιηθεί και η συσκευασία του να είναι σε άριστη κατάσταση.

 

Γνήσια προϊόντα, ανταλλακτικά Honda, ανταλλακτικά Yamaha, προϊόντα που δεν κρατούνται ως στοκ στο κατάστημα μας ή προϊόντα που έχουν γίνει ειδική παραγγελία, δεν επιστρέφονται και δεν ακυρώνονται από τις παραγγελίες.

 

Εάν αποφασίσετε να ασκήσετε αυτό το δικαίωμά σας, θα σας ζητηθεί από την Toprider.gr να επιστρέψετε τα προϊόντα που παραλάβατε αχρησιμοποίητα, στην αυθεντική τους συσκευασία και με όλα τους τα συνοδευτικά εξαρτήματα(εάν υπάρχουν).

 

Προϊόντα που επιστρέφονται ελλιπή ή χτυπημένα/κατεστραμμένα ή χρησιμοποιημένα ΔΕΝ θα αποζημιώνονται.

 

Αφού παραλάβουμε τα προϊόντα, θα εκδίδεται πίστωση στο όνομά σας, η οποία θα σας αποδοθεί στο λογαριασμό της Τράπεζας της οποίας μας έχετε υποδείξει. Η πίστωση των χρημάτων θα αφορά το κόστος των προϊόντων και όχι των μεταφορικών ή λοιπόν εξόδων (τράπεζας κτλ). Εάν έχετε παραγγείλει ένα προϊόν σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα εν είδη προσφοράς, τότε θα σας ζητηθεί να επιστρέψετε και τα υπόλοιπα προϊόντα που περιλαμβάνει η εν λόγω προσφορά.

 

Σε περίπτωση παραλαβής ελαττωματικού προϊόντος, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε άμεσα (εντός 10 ημερών) και θα προβούμε σε επισκευή ή αντικατάσταση του προϊόντος με δικά μας έξοδα.
Η ανωτέρω εγγύηση ΔΕΝ καλύπτει ελαττώματα που προέκυψαν από ατύχημα, αμέλεια ή κακή/βίαιη χρήση.

 

 


Σε περίπτωση που παραλάβατε ένα προϊόν που δεν είχατε παραγγείλει, πρέπει να μας ενημερώσετε εντός 10 ημερών, ώστε να προβούμε στην άμεση αντικατάσταση αυτού με δικά μας έξοδα.
Σε οποιαδήποτε περίπτωση, για να ασκήσετε το δικαίωμα της επιστροφής/αντικατάστασης θα πρέπει το επιστρεφόμενο προϊόν να είναι αχρησιμοποίητο, άφθαρτο, στην αυθεντική του συσκευασία και με όλα τα εξαρτήματα που το συνόδευαν. Προϊόντα που δεν καλύπτουν τα ανωτέρω ΔΕΝ θα αποζημιώνονται.

 


Πριν από οποιαδήποτε περίπτωση επιστροφής/αντικατάστασης προϊόντος θα πρέπει να προηγείται επικοινωνία σας με την Toprider.gr.

 

Σε κάθε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, το κόστος των μεταφορικών βαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη.